Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Official Video

Video Link

Top 200

Alban Skenderaj - Je Ti


Choose star rating

Rating:  4.9 / Votes cast:  473

Participating in

Zhurma Show 2014


Ende të ndjej, ende thërret si një jehonë, nje iluzion
Ende të ndjej, ende në shpirt më drithëron, më gjunjëzon
Vetëm dhe një çast ta prekja dorën tënde
Ah sikur ky çast për ne të zgjaste përgjithmonë

Oo... e di, e di,
S'do të shoh në sy një tjetër
E di, e di,
Asnjëherë më si më parë
Ka për mua vetëm një njeri
E di, E di, Je ti...

Ende të ndjej, ende të shoh tek më vështron, dhe perëndon
Ende të ndjej, ende rënqeth ky emocion, më robëron
Vetëm dhe një çast ta prekja dorën tënde
Ah sikur ky çast për ne të zgjaste përgjithmonë

Ooo... e di, e di
S'do të shoh në sy një tjetër
E di, e di
Asnjëherë më si më parë
Ka për mua vetëm një njeri
E di, E di, Je ti...

Derisa në jetë unë do të mbes
Një tjetër jetë do të mbetet e pashpresë
E nëse thonë se dhimbjet rreshtin
Kjo nuk vlen për ty
Derisa dhe fryma të mbarojë
Një plagë e hapur dhimbjen do ma shtojë
Dhe nëse thonë se plaget mbyllen
Kjo nuk vlen për ty

E di, e di
S'do të shoh në sy një tjetër
E di, e di
Asnjëherë më si më parë
Ka për mua vetëm një njeri
E di, je ti...

Vetëm dhe një çast ta prekja dorën tënde
Ah sikur ky çast për ne të zgjaste përgjithmonë


Lyrics submited by  DSAlbanS
 • 2016-11-25 21:38:18
  Submitted by: bertushe
  Ka për mua vetëm një njeri / E di, E di, Je ti
 • 2016-11-17 23:23:07
  Submitted by: saraa
  Vetëm dhe një çast ta prekja dorën tënde / Ah sikur ky çast për ne të zgjaste përgjithmonë
 • 2016-11-25 21:38:26
  Submitted by: goni\'F
  Derisa dhe fryma të mbarojë / Një plagë e hapur dhimbjen do ma shtojë
 • 2016-06-17 01:08:21
  Submitted by: Anto
  Ah sikur ky çast për ne të zgjaste përgjithmonë
 • 2016-11-20 08:01:25
  Submitted by: Leo
  Derisa dhe fryma te mbaroj / Nje plage e hapur dhimbjen do ma shtoj / Dhe nese thone se plaget mbyllen / Kjo nuk vlen per ty

Disqus Comments
lyrics.al © 2007 - 2017