Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Exclusive Interview:

Estrada Uron 28 Nëntorin

Kombi ynë nëpër shekuj të përgjakur ka shënuar historinë e lavdinë, duke ngritur lartë vyrtytet njerëzore. Si kurorë e gjithë arritjeve konsiderohet shpallja e pavarësisë, më 28 nëntor 1912. Për nder të kësaj feste, kemi intervistuar disa prej artistëve më në zë me pyetjen: Si e përjetoni këtë festë dhe mesazhi juaj për mbarë kombin? 54315 Merita Halili: Gëzuar 28 nëntori të gjithë shqiptarë...

:: Independece Day Music Videos

See More 

See More 

:: PhotoGallery
lyrics.al © 2007 - 2017