Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Dhurata Dora

Tags: Dhurata Dora, Dhurata Murturi

Origin: Nurnberg      Age: 24   Zodiac sign: Bricjapi  
Dhurata Dora is a very famous singer and songwriter in pop music. Dhurata Murturi e njohur per publikun si Dhurata Dora lindi me 24 dhjetor 1992 ne Nurenberg te Gjermanise ku ka jetuar se bashku me familjen , shkollen fillore e ka perfunduar ne qytetit e Furthit. Dhurata Murturi pasi qe ka qenë dhe ka kënduar ne Gjermani atje Nofken e kisht Dorata me shkurtesa Dora.Dhe kjo ishte arsyja që Dhurata tani të gjithë e njohin si Dhurata Dora Tani Dhurata me shume gjendet ne trevat Shqipatare per shkak te agazhimeve ...

>> Full biography >>


  • Find Dhurata Dora on social networks:
Choose star rating

Rating:  4.9 / Votes cast:  1463lyrics.al © 2007 - 2017