A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Fadil Kraja

Tags: Fadil Kraja

Origin: Shkodër      Age: 87  
Fadil Kraja is a popular songwriter. Fadil Kraja përfundoi studimet e larta në Universitetin e Tiranës në Fakultetin e Filologjisë. Për shumë vite punoi si mësues i letërsisë në shkolla të mesme dhe më vonë pedagog i letërsisë së huaja në Fakultetin e Gjuhë-Letërsisë të Universitetit "Luigj Gurakuqi" - Shkodër. Nga viti 1972 gjer më 1992, shkrimtar në profesion të lirë duke vazhduar si pedagog i jashtëm në fakultet dhe njëkohësisht Kryetar i Degës së Lidhjes së Shkrimtarëve dhe Arti...

>> Full biography >>


Choose star rating

Rating:  2 / Votes cast:  3

More Songs

Loading... Please wait
See More


Add an e-Card
lyrics.al © 2007 - 2018