A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #


Tema: Poezi Për Shkollën

Shkolla

Për në shkollë të gjithë vrapojnë
Sepse e dinë që jetën do ta ndryshojnë
Aty ka shumë mësues e arsimtar
Dhe bisedojnë kush do të jetë kujdestar.

Ata punojnë me shumë dëshirë
Sepse e dinë se nxënsëve do t'ia bëjnë një të ardhme më të mirë.

Disa nxënës nuk mësojnë
Por ata shumë po gabojnë
Kur të rriten do e kuptojnë
Se sa keq po veprojnë.

Prandaj në shkollë më mirë mësoni
Një të ardhme do të ndërtoni
Mirë është kur mësoni
Sepse edhe prindërit i lumturoni.

- Leonitë Bajraktari


Choose star rating

Rating:  4.6 / Votes cast:  9

lyrics.al © 2007 - 2018