A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Lloch

Tags: Lloch

Lloch is a not so known music group/band. Kënga titullohet “M’ka met” dhe është realizuar si videoklip. Ndryshe, videoklipi është mjaft kreativ dhe “më ndryshe”. Lloch është një nga grupet karakteristike të muzikës shqiptare....

>> Full biography >>


  • Find Lloch on social networks:
Not Yet Rated

Add an e-Card
lyrics.al © 2007 - 2017