A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Audio

Video Link

Ylli Baka - Merrja Like Dhe Njehere


Choose star rating

Rating:  4.8 / Votes cast:  21

Comments

(0)

25/03/2015

2015-03-25T09:44:13

Song from the album:

"15 Hite Te Muzikes Popullore"

Song from the album:

"Rruge E Mbare"

Song from the album:

"2010"


Ylli:(2 herë)
Ja si nisi meseleja,nga më çoi një ditë xhadeja
Kur më thoshte Likja eja,andej poshtë nga Myzeqeja

Merrja Like dhe një herë...

Likja:(2 herë)
Do t'ja marr,do t'ja marr,se jam djalë myzeqar
Do t'ja marr e kam për nder,se këndoj për Myzeqenë

Likja:(2 herë )
Myzeqeja e bekuar, dhe pa ftuar e gjen shtruar
Ne këndojmë pa muzikë,te paça përjetë o mik

Merrja Like dhe një herë...

Likja:(2 herë)
Do t'ja marr,do t'ja marr,se jam djalë myzeqar
Do t'ja marr e kam për nder,se këndoj për Myzeqenë

(2 herë)
Hajd dalim nga Myzeqeja,të shikojmë vajza të reja
Që të djegin si rrufeja,ndaj të thoshte Likja eja

Merrja Like dhe një herë...

Likja:(2 herë)
Do t'ja marr,do t'ja marr,se jam djalë myzeqar
Do t'ja marr e kam për nder,se këndoj për Myzeqenë


Lyrics submited by  iviboy2001
more...
lyrics.al © 2007 - 2018