Auto

Hoti: Kemi nisur mobilizimin e fondeve për rimëkëmbje ekonomike

Kandidati për kryeministër nga LDK-ja, Avdullah Hoti përmes një statusi në Facebook ka folur për gjendjen e krijuar pas pandemisë Covid-19.

Hoti ka thënë se pandemia ka shkaktuar shok ekonomik, duke ndikuar negativisht në prodhim, punësim, të ardhura dhe eksporte.

Por ai ka bërë të ditur se kanë filluar mobilizimin e fondeve për rimëkëmbje ekonomike dhe komunikimin me institucionet relevante për absorbimin sa më efikas të mbështetjes teknike dhe financiare.

“Për mobilizimin e fondeve për rimëkëmbje ekonomike tashmë kemi filluar komunikimin me institucionet relevante për absorbimin sa më efikas të mbështetjes teknike dhe financiare”, ka shkruar Hoti.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Most Popular

Blej online nga shtëpia

Facebook

Copyright © 2020 LYRICS.AL.

To Top