• June 13, 2021

Tayna ia pa sherrin izolimit, shikoni si i është deformuar trupi

May 26, 2020

Që kur u inkuadrua në botën e muzikës,përveç zërit të ëmbël u veçua edhe për linjat trupore bombastike.

Tayna vazhdon të mbetet ende e komentuar për paraqitjet e saj, në të cilat arrin gjithmonë të ngacmoj imagjinatën e ndjekësve, shkruan “Kosovarja”.

Edhe pse ka ushtruar në palestër duke ruajtur peshën e trupit, ditët e karantinës I kaloj në shtëpi duke bërë të ditur se po shton peshë me shumë se ç’duhet.

Edhe sot me publikimin e imazheve të shumta në rrjete sociale ajo pozoj para pasqyrës me trupin e saj të ‘shëndoshë’ duke u transformuar thuajse në tjetër person.

Edhe vet e ka bërë krahasimin e peshës së si është dukur para dhe pas karantinës.

Ndryshim i madh, a po?/Kosovarja/