• June 13, 2021

Njihuni me 19 ushtaraket më seksi në botë

May 31, 2020

Ushtria dhe policia janë cilësuar deri vonë si “sporte” të rënda për gratë dhe kryesisht aktivizoheshin burrat.

Por kohët kanë ndryshuar. Tashmë edhe vajzat po përfshihen gjithnjë edhe më shumë, deri në postet më të larta, por pa e humbur kurrë sensualitetin e tyre.

Shihni disa prej fotove më të mira të disa vajzave me dhe pa uniformë anembanë botës.