Lajme

Shtyhet testi i Arritshmërisë dhe testi i Maturës

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj, ka marrë vendim që të shtyhet data e mbajtjes së Testit të Arritshmërisë dhe Testit të Maturës Shtetërore.

Këtë vendim, ministri Likaj e ka marrë në konsultim me Ministrinë e Shëndetësisë dhe IKSHP-në për shkak të situatës epidemiologjike të ditëve të fundit dhe me qëllim të ruajtjes së shëndetit publik.

Sipas vendimit, datat e reja për mbajtjen e këtyre testeve janë testi i Arritshmërisë do të mbahet më 20.08.2020. Kurse, testi i Maturës do të mbahet më datë 29.08.2020. /Lajmi.net/

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Most Popular

Blej online nga shtëpia

Pjesë për vetura

Auto Bartje 24/7

Copyright © 2020 LYRICS.AL.

To Top