• March 7, 2021

Shkencëtarja trondit sistemin: COVID-19 është komplot, maskat janë te rrezikshme

Jun 22, 2020

Mikrobiologia Judy Mikovits është cilësuar një ndër shkencëtaret më të kompletuara të brezit të saj.

Teza e saj e doktoraturës në vitin 1991 revolucionarizoi trajtimin e HIV. Në kulmin e karrierës së saj doktoresha Mikovits dërgoi një artikull që iu bllokua në revistën “Shkenca” .

Artikulli kontrovers shkaktoi tronditje në komunitetin shkencor pasi zbuloi se përdorimi i përbashkët i indeve shtazore dhe njerëzore ishte një murtajë shkatërruese për sëmundjet kronike.

Për ekspozimin e sekreteve të tyre vdekjeprurëse, manjatët e “Big Farmes”, zhvilluan një luftë me doktoreshën Mikovits, duke shkatërruar karrierën e saj, emrin e saj të mirë dhe jetën e saj personale.

Tani, ndërsa fati i kombeve është në peshore, doktoresha Mikovits flet për emrat e atyre që janë pas murtajës së korrupsionit që vë në rrezik tërë jetën njerëzore.