Magazina

LAJMI I FUNDIT – ”Amerika vjen me një lajm të madh për Kosovën”

“Ne e kemi thënë që SHBA nuk e njek idenë shkëmbimin e territoreve. Mendoj që marrëveshja gjithpërfshirëse do të ketë përkrahjen e të dyja vendeve. Nuk e di nga ka ardhë kjo ide. Nuk është që Administrata e Trump-it e ka mbështetur.

Kompromisi – ta shohim si do të shkojë ky takim dhe çka do të ndodhë më pas.Amerika është me qëdrimet e qytetarëve të Kosovës dhe ata s’duhet të kenë fríkë, e kuptoj është diçka e re, por po ecim drejt se ardhmes ja deklarata e tij.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Most Popular

Blej online nga shtëpia

Pjesë për vetura

Auto Bartje 24/7

Copyright © 2020 LYRICS.AL.

To Top