• September 25, 2020

Premierë : “Tradita” nga Samir Shabani dhe Cuki Vogel (Foto-Video)

Jun 25, 2020

Muzika Popullore Shqiptare, përbën një ndër pasuritë më të ç’muara të vendit. Muzika popullore bënë një jetë aktive edhe sot, ndërkohë që gjurmët e saj janë që nga lashtësia.
K’ur bëhet fjalë për muzikën popullore p’a dyshim Samir Shabani është artist i afirmuar në skenen e muzikës shqiptare. Në këtë kohë kur të gjithë artistët e rinjë kanë fokusin tek muzika komerciale, Samiri vjen s’i freski në këto ditë të nxehta vere.
Vokali brilant dhe zotërimi i muzikës Live k’a bërë që artisti në fjal të jetë i kërkuar në dasma dhe ahengje të ndryshme familjare.
Për fansat e muzikës së tij Samir Shabani sapo k’a publikuar projektin e ri muzikor.
(Tradita) mban titullin kënga e re, këngë kjo që vjen në bashkpunim me djalin e ti Cuki vogel që padyshim ka trashequar vokalin brilant të prindit.