• August 15, 2020

Lajm i dhimshëm. Në moshë të re ka ndërruar jetë Dafina

Jun 29, 2020

Ka ndërruar jetë – Dafina Fazliu – Kamberi
Nga Presheva.Kryetari i Komunës se Preshevës Shqiprim Arifi: Shpreh ngushllimet më të përzemërta për ndarjen nga jeta të Dafina FazliutNdihem thellësisht i tron ditur dhe i shokuar për ndarjen e parakohshme nga jeta të Dafinës.Shpreh ngushllimet më të përzemërta dhe në këto momente të vështira jemi së bashku dhe ndajmë dhim bjen me familjen Kamberi dhe Fazliu.