• August 15, 2020

Nasim Haradinaj trondit opinionin me kto fakte per Hashim Thaçin! VIDEO

Jun 29, 2020

Nasim Haradinaj trondit opinionin me kto fakte per Hashim Thacin!

Nasim Haradinaj ndër të tjera në emisionin “Kojshia show”, i pyetur nga moderatori Sadri Imeri ai ka folur dhe per personalitetin e Hashim Thaçit.

Shikoni çfarë tregon për të.