Lajme

Publikohen emrat e 10 kompanive që MSH-ja u dha tenderë ne vlerë prej 30 milionë eurosh vitin e kaluar

10 kompani të ndryshme kishin fituar tender në vlerë prej 30 milionë eurosh vitin e kaluar nga Ministria e Shëndetësisë.

Instituti Demokratik i Kosovës ka publikuar emrat e kompanive që kanë fituar tender nga Ministria e Shëndetësisë dhe Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar, gjatë vitit të kaluar.

Vlera e këtyre kontratave ka qenë mbi 30 milionë euro.

Sipas KDI-së, rreth 89% e vlerës së të gjitha kontratave të dhëna nga Ministria e Shëndetësisë u koncentruan në 10 kompani.

“Rreth 81% e vlerës së të gjitha kontratave të dhëna nga QKUK- Shskuk info u koncentruan në 10 kompani”, thuhet në njoftim. /Lajmi.net/

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Most Popular

Blej online nga shtëpia

Pjesë për vetura

Auto Bartje 24/7

Copyright © 2020 LYRICS.AL.

To Top