• August 15, 2020

Vjosa Osmani dridhë Thaqin dhe partin e saj me këtë deklaratë

Jun 29, 2020

Në një intervistë për programin Jeta në Kosovë të BIRN-it, Vjosa Osmani, Kryetare e Kuvendit të Kosovës, tha se ishte e paimagjinueshme që partia e saj, Lidhja Demokratike e Kosovës, LDK, të votonte në favor të shuarjes së partneritetit të saj me Vetëvendosjen vetëm 51 ditë pasi të dy partitë krijuan një qeveri koalicioni. “Asnjëherë nuk kam besuar se do të vijë deri këtu, shumë sinqerisht,” i tha ajo BIRN në emisionin televiziv Jeta në Kosovë.