• March 4, 2021

Edi Rama tërheq padinë ndaj Ramush Haradinajt

Jun 30, 2020

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka konfirmuar se do ta tërheq padinë ndaj kryetarit të AAK-së, Ramush Haradinaj, bërë disa muaj më parë.

“Padia do të tërhiqet edhe zyrtarisht dhe kjo është e gjitha.

Me padi pa paditë Ramush Haradinja nuk është kryeministri politikani është një prej figurave historike dhe ka vendin në histori dhe nga ai vend nuk e heq askush, sado kryeministër i keq që të jetë, kështu që padia do të tërhiqet edhe zyrtarisht”, ka deklaruar ai.