• March 4, 2021

Gjermania planifikon vendimin e madh, Ja çfarë pritet të ndodhë

Jun 30, 2020

Gjermania planifikon vendimin e madh, Ja çfarë pritet të ndodhë

Është bërë e ditur se Gjermania pritet të shpallë plane të mëtejshme për rihapjen e ekonomisë së mbyllur si pasojë e pandemisë së koronavirusit. Së fundmi, një konferencë telefonike, kancelarja Angela Merkel dhe krerët e 16 landeve pritet të vendosin për heqjen e shumë masave kufizuese në javët e ardhshme.