• March 8, 2021

Eki nga rep grupi ‘Klani shqiptar’ sjell një bombë muzikore

Jul 11, 2020

Reperi i famshëm shqiptarë pas një pauze të gjatë për shkaqë të avancimit akademik kishte vendosur të largohej nga muzika por tani pa paralajmrim është rikthyer me një bombë muzikore! Eki ka sjellë për adhuruesit e tij një këngë që ta kënaq veshin dhe të bënë me të vertetë ta perjetosh verën edhe në këtë kohë pandemije! Kënga është në bashpunim me këngëtarin Prishtinas i cili jeton dhe vepron në Belgjikë Faton Bllaca! Kënga është pritur mjaftë mirë dhe po vlersohet ndër këngët me ritmike verore!