• March 8, 2021

A i ka rregulluar Safete Mustafa punët me familjen e ish burrit?

Jul 22, 2020

Këngëtarja e muzikës popullore, Safete Mustafa, po jeton ditë të lumtura pranë vajzave dhe bashkëshortit të saj të dytë, me të cilin tashmë ka ndërtuar një jetë të re dhe të lakmueshme, shkruan “Kosovarja”.

Një zonjë e edukuar aq mirë si Safetja, e meriton një jetë të mirë, të qetë dhe pa halle e telashe.

Këngëtarja, e cila e humbi bashkëshortin e parë në moshë të re, në këtë periudhë të rëndë për të, pos humbjes së madhe, duhej të përballej edhe me ca telashe hiç të lehta rreth ndarjes së pasurisë me familjen e të shoqit.

Siç kuptojmë, marrëdhënia e Safetes me familjen e burrit të parë qëndron në të njëjtin pozicion. Pra, pa përmirësime.