• February 28, 2021

Gjatë seancës Hoti i drejtohet Osmanit: Oj e shkretë

Jul 24, 2020

Derisa po zhvillohet në Kuvend seanca ku po raporton kryeministri Avdullah Hoti, për dialogun me Serbinë, në një moment, eskalon edhe gjuha e Hotit, i cili i drejtohet me fjalët “oj e shkretë”, kryetares së Kuvendit, Vjosa Osmani.

Hoti vazhdimisht është cilësuar si njeri i përmbajtur dhe i qetë, por se kësaj radhe nervoza duket ta ketë sforcuar atë që të bëj një cilësim të tillë ndaj kryetares së Kuvendit.

kli ko tek rek..lama per te pare videon