• February 28, 2021

Kjo është xhamia me e bukur në Kosovë

Jul 24, 2020

Ka tashmë dy muaj që qytetarët po vazhdojnë të përballen me pandeminë Covid-19, bashkë me shumë biznese u mbyllën edhe institucionet fetare.

Pavarësisht se nga e hëna ka nisur faza e dytë lehtësuese, të njëjtat shtëpi për besimtarët i kanë dyert e mbyllura, pa ndonjë datë të caktuar se kur do të hapen.

Por, ajo që dihet është se as festa e Bajramit s’do të falet në xhami, kjo diçka që s’ka ndodhur kurrë më parë.

Në anën tjetër, xhamia në Lagjen Mati 1 po merr një pamje përrallore.

Imami në Lagjen e Spitalit, sjellë imazhe se si po zbukurohet dhe rinovohet kjo xhami, teksa duhet një mrekulli e vërtetë.

“Bukuroshja e Prishtinës, Xhamia Mati1 – Prishtinë”, shkruan ai.