• February 28, 2021

Reja e Shkurte Fejzës publikon foto nga shtrati

Jul 24, 2020

Shkurte Fejza është një emër që qysh në moshë të re arriti të fitojë kulmin e famës duke qenë mjaftë e dashur dhe e pëlqyer nga publiku shqiptar.

Falë zërit të saj të ëmbël, ajo arriti ta bëj të njohur për publikun shqiptar edhe familjen e saj , shkruan ‘Kosovarja”.

Të jesh reja e një këngëtareje është e pamundur të mos jesh në interes të audiencës duke qenë mjaftë të përfolura për çdo paraqitje.

Edhe Erza reja e Shkurtës vazhdon të jetë një femër mjaftë e dalluar me postimet e saj në rrjete sociale, në të cilat gjithmonë shfaqet e thjeshtë dhe mjaftë e bukur.

Kësaj radhe me një pozë në shtratin e saj, e veshur me komplete ajo po duket mjaftë speciale, si zonjë e rëndë./Kosovarja/