• February 28, 2021

Bashkatdhetarët nisen për në Kosovë: Ankohen për pritje të gjata në kufirin Hungari-Serbi

Jul 25, 2020

Bashkatdhetarët gjatë udhëtimit për në Kosovë, po përballen me pritje të gjata nëpër kufi.


Një lexues i Telegrafit ka njoftuar se është nisur për në Kosovë dhe kjo rrugë po i merr shumë kohë, pasi që vetëm në kufirin Hungari-Serbi, tashmë ka shumë kolonë automjetesh dhe pritjet kanë kaluar orëshin.

Ai thotë se ende nuk dihen arsyet pse janë duke pritur kaq gjatë.

Askush nuk jep ndonjë informatë”, u shpreh ai.

Ndërkaq ka dërguar fotografi dhe video, të gjendjes në kufirin Hungari-Serbi.