• February 27, 2021

Jetonte në shator, bëhet me shtëpi invalid i luftës së UÇK-së!

Jul 25, 2020

Invalidi i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Selman Avdiu është bërë me shtëpi të re. Kjo është bërë e ditur nga këngëtari dhe pjesëtari i FSK-së, Asim Gashi.

“Ende kemi njerez te vullnetit te mire. Faleminderit dy miqve te mi qe ndihmuan invalidin e lu ftës nga Shtrubullova e Drenasit, sot kemi njerëz te mire dhe qe bëjnë humanizëm respekt shokët e mi respekt Firma #Premium #Bau 🙏🏼

Kjo firme ka përfunduar te gjitha nga themeli i shtëpisë, instalimin e rrymës te ujit si dhe Llaminatin! Selman Avdiut i deshirojme gjitha te mirat me familje”, ka shkruar ai në Facebook.

Ndryshe, Avdiu, deri më tani ka jetuar në kushte të mjerueshme së bashku me gruan dhe gjashtë fëmijët e tij.