• September 26, 2020

Premierë : “Mrekulli e 7 ” nga Andi Kerraj(Foto-Video)

Aug 12, 2020

Stina e verës është stina më e nxet e vitit mirpo nxehtësia nuk është vetëm nga temperaturat e larta, i nxeti përvëlues arrihet nga këngëtarët që në të gjitha format mundohen ta zotrojn tregun muzikor. Disa me forma fizike, disa të tjerë me videoklipe të shtrejta e disa tjerë me fuqin e vokalit që posedojnë. Kur behet fjalë për vokal nje nderë artistët i cili gjatë gjithë sezonit këndo Live është Andi Kerraj. Këngëtari në fjalë ateri në një treg të sigurt , ai është 100% e angazhuar vetëm në ahengje live. Vokali briland dhe zotrimi i muzikes Live ka bërë që Andi Kerraj të krijoi bazen e fansave që me projektin e par muzikor. Kënga e re nga Andi Kerraj mban titullin “Mrekulli e 7 ” kënge kjo që menjëher pas lansimit në kanalin më të madhë shqiptar në YouTube ( ArkivaShqip) ka arritur të ketë prapa vetes shifra të larta klikimesh dhe shumë komente me nota pozitive . Përndryshe ky super projekt muzikor është kompozuar nga Erix Dodaj. Dj Erix zotron studio produksionin e ti shumë të suksesëshem , kompani kjo ku dalin shumë këngë hite.