• September 26, 2020

Kujt i thotë ‘Dua’ në projektin e ri Skender Kelmendi

Sep 7, 2020

I lindur në Gjilan, Skender Kelmendi që nga viti 1982 ka filluar të meret me muzikë ku ka formuar grupin muzikorë Avi-Rinia duke krijuar kështu shumë këngë e projekte muzikore në Radio Gjilan ndërsa si grup ishin të ftuar në shumë emisione të ndryshme dhe kanë qenë pjesëmarës në shumë mbrëmje muzikore. Që nga viti 1991 ai jeton dhe vepron në Zvicër ku edhe është shumë aktiv në dasma dhe ahengje të ndryshme familjare. Skender Kelmendi vjen me një projekt të ri melankolik të cilin e ka finalizuar edhe me videoklip të cilin e ka titulluar ‘Dua’ e që ju mund të dëgjoni në vazhdim: