• September 26, 2020

Një këngë e mrekullueshme është realizuar nga Zenel Muharremi

Sep 7, 2020

Me tekst të Hekuran Krasniqit, saxofon nga Dardan Gjinolli dhe video të realizuar nga HX Music e videoprojekti i publikuar tek ArhivaShqip platform më e madhe shqiptare në internet dhe jo vetëm, këngëtari Zenel Muharremi vjen me një projekt të ri muzikor të titulluar ‘Do të marrë’ i cili është pëlqyer shumë që nga publikimi i parë. I lindur në vitin 1984, si fëmijë ka pasur shumë njohuri rreth muzikës ndërsa tash që jeton dhe vepron në Zvicër po kultivon muzikën e pastër shqiptare si atë patriotike e folklorike. Në vazhdim mund të ndiqni videoprojektin e tij: