• October 21, 2020

Një projekt i bukur vjen nga Besnik Gjakova

Sep 7, 2020

Me tekst dhe muzikë nga Kreshnik Avdiu, orkestrim nga ArtiRec dhe video nga Merhi Cinema Production, këngëtari i njohur me emrin artistic Besnik Gjakova ka sjellë një projekt të bukur në këtë fund verë të cilin e ka titulluar ‘Sa gjynah’. I lindur në vitin 1990 në Skivjan të Gjakovës ai këndon si i vogël ndërsa jeton gjithashtu gjatë kohë në Gjermani. Këndimin e ka trashëgim familjarë pasiqë edhe babai, axhallarët dhe vëllau i tij meren me muzikë. Edhe këtë herë Besniku bashkëpunon me ArkivaShqip për publikimin e projektit të fundit i cili është pëlqyer shumë që kur është transmetuar për herë të parë. Në vazhdim ndiqni këngën e tij: