• April 18, 2021

Premierë : ” Boss ” Super projekti i ri muzikor nga Fidan ft Buqe Rama (Foto-Video)

Sep 11, 2020

Stina e verës është stina më e nxet e vitit mirpo nxehtësia nuk është vetëm nga temperaturat e larta, i nxeti përvëlues arrihet nga këngëtarët që në të gjitha format mundohen ta zotrojn tregun muzikor. Disa me forma fizike, disa të tjerë me videoklipe të shtrejta e disa tjerë me fuqin e vokalit që posedojnë. Kur behet fjalë për vokal dy artistet qe këndojn Live gjatë kohës janë Fidani dhe Buqe Rama. Këngëtarët në fjalë ateroj në një treg të sigurt , ata janë 100% të angazhuar Koncerte, lokale , diskoteka e ahengje familjare. Vokali briland dhe zotrimi i muzikes Live ka bërë që ftesat për ta të jenë të mëdha. Kënga e re nga Fidani & Buqe Rama mban titullin ” Boss ” kënge kjo që menjëher pas lansimit në youtubr ka arritur të ketë prapa vetes shifra të larta klikimesh dhe shumë komente me nota pozitive . Kur dy supër vokale këndojn bashkë produkti përfundintar ska se si mos të rezultoi Hit.