• December 4, 2020

Premierë “Latina” projekti i ri nga Gjeke

Sep 14, 2020

Artisti me i ri në skenën shqiptare është këngëtari Gjeke i cili sapo ka nxjerrë projektin më të ri “Latina” projekt ky i cili është duke u pritur mjaftë mirë nga adhuruesit e muzikës shqiptare.

Videoklipi është realizuar në mënyrën më të mirë nga videoproduksioni më me emër Fullmoon Production në Tiranë ndërsa për realizimin e këngës është përkujdesur studio muzikore Gent Music po ashtu nga Tirana.

Artisti i cili me projektin e parë arriti t’i prekë zemrat e adhuruesve premton që ky projekt është paralajmrim i karrierës së bujshme që do e krijoj këngëtari i talentuar Gjeke i cili nuk do ndalet së punuari dhe do sjellë shumë shpejtë projekte të reja për adhuruesit e muzikës së tij.