• March 6, 2021

Bleonida, shqiptarja që po shkëlqen në Zvicër, zgjidhet imazh nga kompani prestigjioze (Foto)

Oct 12, 2020

Fotomodelja Bleonida Pepshi është 18 vjeçare me preardhje nga Juniku e cila ka lindur dhe jeton në Zvicër.

Vajza shtatlartë dhe me shumë klas ka marë kërkesa të shumta edhe nga këngëtarë shqiptarë dhe të huaj për të qenë si modele tek klipet e tyre por që një gjë të tillë nuk e ka pranuar pasi që ajo është e fokusuar të bashkëpunojë vetëm me shtëpi të modave dhe të jetë si imazh i produkteve për kompani te ndryshme.

Së fundi Bleonida është imazhi i përzgjedhur për të reklamuar parfumin e ri Versuitthebrand kurse shumë shpejtë do të nënshkruajë dhe me kompani të tjera.

Për të ndjekur fotomodelen në Instagram, klikoni në linkun në vazhdim: