• March 7, 2021

Me tatuja N’trup me Rakun(R*kun) N’goj/ Rildi “Vullkani” i industris muzikore Shqiptare (Foto-Video)

Oct 30, 2020

Industria muzikore shqiptare aktualishtë është shumë produktive, fal artistave të talentuar dhe përqafimit me rryma të reja muzikore kjo industi po sundon Europen. Një artist i ri po që premton shumë në industrinë e muzikës është Rildi . Rildi sapo ka publikuar projektin e ti më të ri me titull ” Veshtir “. Ky projekt është punuar në mënyr shumë profesionale dhe Artisti në fjal e sjell të interpretuar në mënyrë të veçantë, këngë e cila pritet të rezultojë shumë e suksesëshme. Kënga ka një tekst real dhe është një dis i paster kushtuar Feros. Shumë prej artistëve tanë edhe pse emra të rinj janë pritur mirë nga publiku, Rildi është një emër që premton të ngritet shpejt në skenë e muzikes . Kënga – “Veshtir” menjëher pas lansimit në youtube është vërshuar nga klikimet dhe komentet me nota pozitive.