• December 4, 2020

FJALËT E QIRIRIT” NJË COVER SHUMË PROFESIONAL NGA ERDET TATARI (FOTO-VIDEO)

Nov 2, 2020

Muzika rock në qytetin e Prizrenit identifikohet me emrin e tij. Erdet Tatari është artisti shqiptar që fal teknikave vokale që posedon të gjitha projektet muzikore i shëndrron në hite. Projekti i fundit i sapo lansuar nga artisti në fjalë mban titullin “Fjalët e qiririt” ky super projekt muzikor sapo u lansu në youtube mori shumë komente me nota pozitive. Kënga është punuar nga Durim Sadikaj, ndërsa e veqanta e këtij projekti është pjesmarrja e dy avokatëve nga Prizreni, Gent e Blend Gjini, të cilët janë përkujdesur për gitarat. Erdeti është ndër të paktët artist shqiptar që i ka qëndruar besnik muzikës Rock dhe sigurisht sot është ndër artistët më të suksesshëm të këtij zhanri muzikor.