• December 4, 2020

Sylejman Zogaj / Biznesmeni shqiptar i rrethuar nga jeta luksit (Foto-Video)

Nov 16, 2020

Mjafton të postoi vetëm një foto në rrjete sociale dhe menjëher bëhet kryefjal në media. Sylejman Zogaj është këngëtari shqiptar që jeton dhe vepron në Zvicerr. Zvicrra është vendi ku artisti në fjal ka vendosur që të investoi dhe në biznes. I rrethuar nga luksi ngado që të shkon tani Sylejman Zogaj është shëndrruar në një imazh publik shumë me influenc. Vetura luksoze, rroba firmato, pushime endrrash e kanë kthyer artistin në një influencues shumë të fuqishëm për publikun shqiptar. Kariera shumë e suksesëshm në muzik dhe drejtimi i një biznesi shumë suksesëshem në zvicer i ka mundesuar artistit në fjal jeten e luksit, madje është nder të paktët artist që ska fare nevoj për sponzor thjesht gjithqka qfar ja shiko syri ja blen dora.

No description available.

No description available.