• January 20, 2021

PREMIERË / “E EMBEL KJO DASHNI” PROJEKTI I RI MUZIKOR NGA ILIRJANA PIRKU ( FOTO-VIDEO)

Nov 19, 2020

Ka një zë unik, një butësi në interpretim, shoqëruar nga një vokal prej një ylli të vërtet. Ilirjana Pirku quhet këngëtarja e cila ka shkëlqyer në industrinë muzikore shqiptare, duke treguar se profesionalizmi do të jetë i pranishëm si në nivelin artistik ashtu dhe atë të paraqitjes skenike. Me zërin e saj të ëmbël e melankolik ka befasuar në secilin interpretim dhe në secilin projekt që ka realizuar deri tani. Kënga e re nga Ilirjana Pirku mban titullin “E embel kjo dashni”. Kënga menjëher pas publikimit vërehet dukshëm që pëlqehet shumë. Fal vokalit të fuqishëm e brilliant dhe atmosferës që krion Ilirjana Pirku është shumë aktive në koncerte, dasma e ahengje familjare në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni dhe kudo që gjenden shqiptarët.