• January 20, 2021

“Fake Superstar” DISS Per gjith estraden e hip hop

Nov 27, 2020

Që me debutimin e par në muzik Joanna tërhoqi shumë vemendje. E bukur, e talentuar dhe shumë seksi Joanna krijoi shumë shpejt bazen e fansave Besnik. Një vokal për të admiruar por dhe shumë e guximshme në tekste qe ajo krijon vet Projekti i fundit nga Joanna titullohet ” Fake Superstar” , ky projekt shoqerohet nga një videoklip shumë cilsor nga director Zamanfu e kompanis TRZlabel dhe mban vulen e producentit STOICmuzik, që ka bërë “Malli” super Hitin e artistit Kidda.