• January 20, 2021

Premierë “Dimri i Gurbetqarit” Projekti i ri muzikor nga Shenur Ajeti (Foto-Video)

Dec 16, 2020

Në këto ditë të ftohta jo vetem nga temperaturat por dhe nga pandemia nje nga artistet më të njohur shqiptar Shenur Ajeti ka lansuar projektin e ri muzikor. “Dimri i Gurbetqarit” mban titullin projekti muzikor i ri nga artisti në fjal. Kjo këngë shoqërohet nga një melodi dhe tekst shumë emocional. Ku fabula e gjithë projektit është pengesat për të levizur drejt vendlindjes që po hasin e gjithë diaspora. Për tekstin e kënges është perkujdesur Shenur Ajeti ndersa për muzikën Armend Mustafa.