• January 19, 2021

Albulena Haxhiu: Driton Selmanaj, jashtë!

Dec 18, 2020

Anëtarja e Kryesisë së LVV-së, Albulena Haxhiu, ka reaguar pasi zëvendëskryeministri Selmaj ka arritur në seancë.

“Driton Selmanaj – JASHTË!” shkruan Haxhiu në Facebook.Ndërkohë edhe deputetët e LVV-së në Kuvend e kanë pritur e ovacione dhe brohërima Selmanjn, duke bërë që të ndërpitet seanca plenare