• January 20, 2021

Nasim Haradinaj: Gjykata Speciale është e korruptuar, politike dhe asnjanëse

Dec 18, 2020

Nënkryetari i OVL-UÇK-së, Nasim Haradinaj, ka mbajtur një fjalim para Zyrave të Prokurorit të Specializuar.Haradinaj e ka cilësuar Gjykatën Speciale si të korruptuar, politike dhe asnjanëse.

Ai ka thënë se në vendin e tij duhet të ishin kolegët e Prokurorëve dhe gjyqtarëve nga Zyra e Prokurorit të Specializuar, pasi nga vetë këto zyra kanë rrjedhë dokumentat e Speciales, të cilat kanë mberritur pastaj në zyrat e OVL-UÇK-së