• January 20, 2021

Premierë “Du und Ich” Projekti i ri internacional nga Albi (Foto-Video

Dec 24, 2020

Është i ri në moshë po shumë i suksesëshem në industrin muzikore. Albi Hoxha është djaloshi Kosovar i cili prej kohësh jeto në Zvicerr aty ku ka synim dhe tregun e madhe muzikor ne token e premtuar.

Pavarsisht që ka vetem pak kohe që merret intenzivisht me muzik Albi Hoxha ka sjell prodhime muzikore shumë cilsore të cilat janë pritur mirë nga publiku. Projekti me i ri muzikor mban titullin. “ Du und Ich “ Kënga menjëher pas lansimit ka kapur shifra te larta klikimesh të shoqeruara me komente shumë pozitive. Shumë shqiptar kan depertuar fuqishm në tregun nderkombëtar, Albi është emer i ri që pritet të debertoi fuqishëm në industrin muzikore.