• April 18, 2021

Geni Nishtulla Nuk është Vetëm ! Ai Jep Urimet për Festat e Fundvitit Bashk me

Jan 4, 2021

Geni Nishtulla artisti shumë i dashur për publikun shqiptar siq duket nuk është më beqar. Vajza që ka në krah nuk e dim akoma se kush është . Por ne zbulojm vetëm se ai së fundi ka kaluar kufirin shqiptar për të festuar së bashku me të dashuren. Përndryshe dhe pse identiteti i vajzes ende nuk është zbukuar ne kuptuam që vajza nuk jeton në Shqiperi.

No description available.

No description available.