• March 2, 2021

Në prag të ardhjes së bebit, Eli me bashkëshorten sjellin fotosesionin mahnitës

Jan 16, 2021

Eli G Senaj pritet që së shpejti të bëhet baba për herë të parë, këtë e ka konfirmuar tashmë disa muaj më herët por në prag të ardhjes së bebit, Eli me bashkëshorten e tij kanë realizuar fotosesionin e parë i cili duket mahnitës dhe prezantimin e tyre tashmë si prindër.