• March 4, 2021

Lannex lanson Mega projektin e ri muzikor

Feb 1, 2021

Tregu i muzikës sonë çdo ditë e më shumë po pasurohet me emra të rinj që futen në këtë treg të ngjeshur . Një artist i ri po që ka sjell revolucion në industrinë e muzikës është LANNEX. LANNEX sapo ka publikuar projektin e tij më të ri me titull “Vitet” këngë kjo që vjen e vizualizuar me videoklip. Ky projekt është punuar në mënyr shumë profesjonale . Kënga shoqërohet nga një tekst shumë domethënës dhe videoklip shumë cilsor. Shumë prej artistëve tanë edhe pse emra të rinj janë pritur mirë nga publiku, LANNEX është një emër që premton shumë në industrin e muzikës shqiptare