• March 4, 2021

Bulëza Gajtani / Vogëlushja pianiste që mahnit me përformancën e saj (Foto-Video)

Feb 2, 2021

Ka një zë unik, të jashtëzakonshëm. Me një butësi në interpretim, shoqëruar nga një vokal prej një ylli të vërtet. Bulëza Gajtani quhët voglushja nga Ferizaj e cila mahnit publikun në të gjitha përformancat e saj. Përndyrshe Bulëza përveq zërit Briland që posedo ajo ka një talent tjeter shumë të rendesishëm, piano nuk është thjesht hobi për Bulzen , voglushja është një pianiste e vertet. Me shumë përformaca, koncerte e pjesmarrje ne festivale për fëmij Bulza sot është një inspirim shumë i rendesishëm për bashkmoshatarët e saj. Bulëza si një pianiste të vërtet së shpejti mund ta shikojm dhe me një koncert recital .

No description available.

No description available.

No description available.

https://www.instagram.com/p/CKW_V04BLeE/?fbclid=IwAR3viG0P8icvfF4PJgHsRE6DDoE2m9hdyiMS49EFto4IcrdMs0xXovEBlzs