• February 28, 2021

RIMMY / Artisti që po shkakton “Tërmet” në industrin muzikore shqiptare ( Foto-Video)

Feb 12, 2021

Industria muzikore shqiptare aktualishtë është shumë produktive, fal artistave të talentuar dhe përqafimit me rryma të reja muzikore kjo industri po sundon Europen. RIMMY është artisti shqiptar që me paraqitjen e par para publikut rrëmbeu vëmendjen maksimale para një dekade. Së fundi i ftuar tek emisjoni Gjoni Black ,RIMMY “Dogji” mikrofoni Live siq di vetëm ai. Kjo intervist u përcoll me shumë interes nga të gjitha mediat, publiku dhe fansat e artistit. Klikime e komente me nota shumë pozitive vërshuan në drejtimin e RIMMY-t. Madje gjithë ky sukses duket që ka shqetësuar kolegët e artistit dhe menagjerët e industris muzikore shqiptare. Papritur instagrami i RIMMY u mbyll dhe sigurisht konkurenca artistike është jashtëzakonisht e ashpër. Mirpo RIMMY se ka ndërmend të ndalet ai për gjithë fansat e ti sapo ka lansuar një mini album me 5 projekte të reja në bashkpunim me producentët Rzon dhe Çelik Lipa që gjithësesi do jenë hite të padiskutushme.