• June 13, 2021

Premierë – “Cunat nl ” Mega projekti muzikor nga Zimba (Foto-Video)

Feb 23, 2021

Tregu i muzikës sonë çdo ditë e më shumë po pasurohet me emra të rinj që futen në këtë treg të ngjeshur . Një artist i ri që premton shumë në industrinë e muzikës shqiptare është Zimba. Zimba sapo ka publikuar projektin e tij më të ri me titull “Cunat nl” këngë kjo që vjen e vizualizuar me videoklip. Ky projekt është punuar në mënyr shumë profesjonale dhe Zimba e sjell të interpretuar në mënyrë të veçantë, këngë e cila pritet të rezultojë e suksesshme. Zimba sapo është liru nga Burgu dhe krimtarin muzikore po e vendos ne tjeter nivel. Shumë prej artistëve tanë edhe pse emra të rinj janë pritur mirë nga publiku, Zimba është një emër që premton të ngritet shpejt në skenë.