• April 18, 2021

Premierë: Nik lanson këngën e re “Simbol”

Feb 26, 2021

Reperi, i cili ka kohë që merret me muzikë hip hop por që vetëm tani ka fillu të jetë në pah, ka lansuar mbrëmë këngën “Simbol”, Reperi vjen me stilin e tij unik dhe të veçant, me një zhanër të hip hopit në “drill” që po aplikohet në botë. Kënga është incizuar në studion LaFamilia